U bent hierHome /andere_activiteiten

andere activiteiten


DatumSoortTitelPlaats
14 mrtVoordrachtLiefdesdenkenLier
15 mrtVoordrachtPerfectionisme: Zeg me dat ik OK ben!Bazel
29 mrtVoordrachtBurnout Bedankt !Bazel
18 aprVoordrachtThe missing link: Jouw adem!Lier
26 aprVoordrachtJe innerlijk kind: In elke volwassene roept een kind laat mij eruit! Bazel
28 aprCursusPartnermassage: elkaar ontmoeten in aanrakingAntwerpen
05 meiCursusAdemworkshop: The missing link: Jouw adem!Antwerpen
16 meiVoordrachtLachyoga uitleg en ervaringsavondLier
19 meiCursusFamilieopstellingenAntwerpen
08 junCursusHer-ken jezelf en de stappen die nu goed voor je zijnAntwerpen

Voordracht : Liefdesdenken Lier

14 mrt 2018, 20u

Prijs:
Leden: 10 euro
Niet-leden: 11 euro

Nieuw adres!
Inschrijven niet nodig

Meer info: www.dekleinebron.be

Liefdesdenken: Het begin van jouw ideale leven (Mini-workshop & lezing)

Liefdesdenken is een eenvoudige en krachtige methode die psychologie en spiritualiteit met elkaar verbindt. In 3 simpele stappen leer je bewuste en onbewuste overtuigingen transformeren. Mentale, emotionele en energetische blokkades verdwijnen. En je weet je steeds meer verbonden met jezelf, jouw talenten en inspiratie/creatie-flow.
Je doet dit overigens niet alleen.
Deze methode gaat over spirituele samenwerking in de praktijk.

ACHTERGROND
Judith Lamboo - Spiritueel auteur en begeleider ontving tijdens het schrijfproces van haar boek Geluk in Liefde een 3-stappenmodel. Als antwoord op haar levensvragen over liefde, geluk, relaties en de zin van ons leven. Het veranderde alle aspecten van haar leven op een positieve manier en bracht haar visie, levenswijsheid en vervulling.
Dit is ook voor jou: Liefdesdenken.

Nieuwsgierig?
Kom graag langs.

Ken je het Liefdesdenken al?
Iedere lezing is anders, dus voel je vrij om je verder te laten inspireren en bekwamen in de toepassing ervan.

Wil je een boek aanschaffen en laten signeren?
Dat kan ter plekke.
Boek Geluk in Liefde: € 18

Judith over haar boek 'Geluk in liefde':
'90 dagen zou ik me volledig openstellen voor het leven. Ik zou overal 'Ja' tegen zeggen en het avontuur van het onbekende werkelijk aangaan. Vanaf de eerste dag van deze 90 dagen stond mijn leven op zijn kop'.

Wat anderen zeggen over Liefdesdenken:
-'Liefdesdenken heeft me de diepere betekenis van mijn denken laten zien'.
-'Ik leef nu meer in liefde'
-'Deze methode biedt zeer veel inzicht en dat heb je gewoon nodig als je echt geluk wilt ervaren'
-'Sinds ik Liefdesdenken ken, leef en schrijf ik een stuk gemakkelijker'
 

Door Judith Lamboo

Judith is auteur van Geluk in Liefde en (binnenkort verwacht) Leef Licht - Gids voor een lichter leven. Ze deelt met plezier over haar methode Liefdesdenken. Een eenvoudig en krachtig transformatiemodel dat haar wereld veranderde. Samen met haar partner organiseert ze trainingen en events om mensen te begeleiden in hun zoektocht naar zichzelf. Daarnaast begeleidt ze coaches, therapeuten en lichtwerkers in het lichter ondernemen. De sessies nodigen uit tot anders kijken en dieper voelen. En in te springen op het nieuwe (samen)werken volgens de 5D-principes van co-creatie en inspiratie.
Ze is afkomstig uit Nederland en na enkele jaren van rondreizen vond ze haar liefde en thuis in België.

 

naar boven
Voordracht : Perfectionisme: Zeg me dat ik OK ben! Bazel

15 mrt 2018, 20u

Prijs:
Leden: 10 euro
Niet-leden: 11 euro


Inschrijven niet nodig

Meer info: www.dekleinebron.be

Over onze bevestigingsdrang of perfectionisme, kortom wanneer we moeilijk tegen onszelf kunnen zeggen dat we OK zijn

Perfectionisme is een basispatroon van onze maatschappij geworden. Twee kernwoorden liggen aan de basis van dit patroon: meer en beter. Dit uit zich in allerlei aspecten van onze samenleving: huisvesting, technologie, reizen, lichaamscultuur,…
Ook onze kinderen krijgen dit met de paplepel ingegeven. Zij worden als het ware uitgenodigd een patroon te ontwikkelen dat hen gelukkiger, slimmer, beter, gezonder, rijker,… maakt maar soms net het tegenovergestelde oplevert. Denk maar aan alle therapieën die onmiddellijk opgestart worden als het kind de ‘normen’ niet haalt. Het ‘meer en beter’ wordt vaak door het kind ervaren als ‘Ik ben niet goed zoals ik ben’.

Zo ontstaat perfectionisme. Het kind stelt voor zichzelf vast (of krijgt dit te horen) dat het niet OK is. Vanaf dat moment ontwikkelt het kind een nieuwe identiteit, een ‘nieuw’ kind dat er alles aan doet om OK gevonden te worden door de omgeving. Alles staat vanaf dan in het teken van aanvaard worden, (graag) gezien worden, erkenning krijgen. Het kind gaat dus enorm zijn best doen, goed zorgen voor anderen, zichzelf wegcijferen, … Hier is op zich niets mis mee wanneer het zijn eigen wil is. Bij deze kinderen gaat het echter over een moeten, hét kernwoord van hun nieuwe patroon. Zij willen zo graag ‘hun best’ doen en ervaren dit als een inwendige slavendrijver.

De voornaamste symptomen bij deze kinderen zijn faalangst, stress, paniekaanvallen, allerlei angsten, vermoeidheid, lusteloosheid,…
In de puberteit kunnen zich eetstoornissen ontwikkelen, zelfverminking, niet willen studeren uit angst het toch niet goed genoeg te doen of net het omgekeerde: te hard werken en zichzelf geen ontspanning gunnen, ….
Bij volwassenen ligt dit patroon vaak aan de basis van depressie, burn-out of chronische ziekten zoals CVS en fibromyalgie.
Vaak kunnen mensen zichzelf bijsturen als ze zich bewust worden van hun denken en doen. Bij diegenen waar het patroon diep is ingeslepen, helpt enkel een individuele therapie die op het onbewuste niveau werkt.


Door Ilse Peeters


Mijn naam is Ilse Peeters. Ik ben 32 jaar actief geweest in het basisonderwijs, waarvan 14 jaar als zorgcoördinator. Drie jaar geleden had ik een stevige burn-out. De oorzaak was mijn ver doorgedreven perfectionisme. In gewone therapieën raadt men de mensen aan om ‘meer nee te zeggen’,’ gewoon wat minder hard te werken’ of ‘het allemaal wat los te laten’.
Voor iemand met perfectionisme werkt dit niet omdat het een patroon is dat ontstaan is in de kinderjaren en dat sterker is dan henzelf. Dit werd me duidelijk toen ik me liet coachen door Marcel Hendrickx van het Ontwikkelingsinstituut, schrijver van het boek: ‘Zeg me dat ik OK ben’ en docent ontwikkelingsgericht coachen van perfectionisme:
Ik ben onmiddellijk zelf de opleiding tot perfectionismecoach gaan volgen en heb nu mijn eigen praktijk.
Ik wil het met u over dit patroon van perfectionisme hebben omdat ik het belangrijk vind dat meerdere mensen hier weet van hebben en hier iets aan kunnen doen.

naar boven
Voordracht : Burnout Bedankt ! Bazel

29 mrt 2018, 20u

Prijs:
Leden: 10 euro
Niet-leden: 11 euro


Inschrijven niet nodig

Meer info: www.dekleinebron.be

Een inspirerende lezing over de spirituele betekenis van een burn-out
en hoe het ons toekomstig geluk ondersteunt als we deze innerlijke transformatie omarmen. 


Voor wie
Zit je in een Burnout? Heb je er eentje meegemaakt?
Ben je coach of therapeut en begeleid je mensen met Burnout?
Of ben je er op andere wijze mee verbonden of gewoon geïnteresseerd? 

Door Judith Lamboo

Judith is spiritueel auteur en begeleider en vertelt over het transformatieproces dat Burnout heet. Ze omarmde het tien jaar geleden in volle overgave en verkende het in alle uithoeken binnen haarzelf. Op zoek naar de sleutel. Naar blijvende resultaten. Voor een leven in liefde en geluk.

Ze ging schrijven en ontving een eenvoudige en krachtige methode. Als antwoord op haar (levens)vragen: Liefdesdenken. Het veranderde alle aspecten van haar leven op een positieve manier en bracht haar visie, levenswijsheid en vervulling.

Met Licht Ondernemen ondersteunt Judith coaches, therapeuten en lichtwerkers in het 5D-ondernemen, spirituele samenwerking in de praktijk. Met het Liefdesdenken ondersteunt ze mensen in hun persoonlijke transformatieproces naar een spiritueel leven. Liefde en verbinding zijn bijkomende gevoelswaarden.
Ze is afkomstig uit Nederland en na enkele jaren van rondreizen vond ze haar liefde en thuis in België. 


 

naar boven
Voordracht : The missing link: Jouw adem! Lier

18 apr 2018, 20u

Prijs:
Leden: 10 euro
Niet-leden: 11 euro


Inschrijven niet nodig

Meer info: www.dekleinebron.be

Jouw adem is de ontbrekende schakel om hoofd, hart en buik met elkaar te verbinden. Al snel ervaar je meer energie, vreugde en liefde. Immers als hoofd, hart en buik op een lijn zitten, gaat het leven makkelijk!
Jouw adem is de link tussen je lichaam, je emoties en je ziel. Als jij open en volledig ademt, sta jij in je kracht en leef je voluit. Je krijgt meer energie en voelt je blij. Je hebt toegang tot al je talenten! Die zitten namelijk in je.
Als je op een bepaalde plaats minder ademt, bvb. je buik is het moeilijker om je te concentreren en ook om je grenzen aan te geven.
Als je de adem terug brengt naar dit ademgebied kan je je focussen en op tijd nee zeggen.
Dit geldt ook voor het hart. Als er minder beweging is in de borstkas heb je niet zo veel emoties, leef je mentaler maar kan je je ook depressief voelen. Contact met mensen verloopt stroever.
Door de adem terug in de borst te brengen voel je je blij en liefdevol. Ook je relaties verbeteren! Bovendien kom je in contact met je spirituele natuur en ga je meer en meer vanuit je hart leven.

Jouw adem is de sleutel tot een gezonder leven dat veel voldoening geeft.
In deze lezing krijg je informatie, zie je hoe het werkt en mag je het zelf even ervaren!

Sara geeft ook een workshop over dit onderwerp op 5 mei

Door Sara Busselen

Sara is een vrouw, gehuwd, moeder van drie dochters en life coach die zich in haar leven voornamelijk laat leiden door haar intuïtie. Daardoor ziet haar leven er niet doorsnee uit. Uit de moeilijkste situaties leerde ze het meest en ontdekte ze zichzelf, liefde en waarheid. Hoewel ze vele opleidingen volgde zoals Communicatie-managent, NLP, NEI, Senior Transformational Breath Trainer is het leven zelf haar grootste leraar. Het is haar passie om mensen te helpen compassie voor zichzelf te ontwikkelen en hen te ondersteunen bij ontdekken van zich-Zelf. Buiten de begeleiding van mensen in haar praktijk geeft ze workshops, cursussen en lachyoga. 

naar boven
Voordracht : Je innerlijk kind: In elke volwassene roept een kind laat mij eruit! Bazel

26 apr 2018, 20u

Prijs:
Leden: 10 euro
Niet-leden: 11 euro


Inschrijven niet nodig

Meer info: www.dekleinebron.be

‘Maturity means reacquiring the seriousness one had as a child at play’.Nietzsche.

Het meest belangrijke in ons leven, dat we als volwassen persoon het minst koesteren, is ons innerlijk kind. Denk even aan een blije kleuter. Wat zie je dan, wat voel je dan? Enthousiasme, vertrouwen, nieuwsgierigheid, spontaniteit, sensitiviteit en instinctief gedrag, een onuitputtelijke bron van creativiteit en levendigheid.
Waar zijn al die eigenschappen naartoe?
Het is mogelijk om terug contact te maken met je veelzijdige innerlijke kind, het te omhelzen en je verdere levensweg samen af te leggen. Tijdens de voordracht wordt de therapeutische kracht van je niet-dominante hand uitgelegd. En dat je rechter hersenhelft weet wat je linker hersenhelft denkt en je linker hersenhelft weet wat je rechter hersenhelft voelt.
Met een leuke oefening wordt aangetoond hoe je de linker hersenhelft omzeilt en al direct een beperkende overtuiging doorbreekt. Want het zijn nu net de beperkende overtuigingen die ons Innerlijk Kind hebben verdreven en opgesloten in onszelf. 

Door Annie Nuyts

Annie Nuyts begon haar carrière als typiste in de auto-industrie en groeide door naar System Engineer in de informatica sector waar ze als Project Manager/Coach haar carrière na 36 jaar afsloot. Ze behaalde verschillende diploma's aan de universiteit van het leven en sinds meer dan 15 jaar volgde ze talloze zelfvervolmakingsopleidingen die tot bijhorende certificaten leidden. Zij paste deze verworven vaardigheden intensief toe in haar werkomgeving en voor eigen persoonlijke groei. Ze is een onverbeterlijke dromer en met haar visie 'Bezint eer je Begint' biedt ze als ervaringsdeskundige coaching en opleidingen aan die als doel hebben het menselijk welzijn te vergroten. Deze technieken en methodes strekken zich uit naar meerdere domeinen, zoals stresshantering, emotionele intelligentie, meditatie, spiritualiteit, zingeving en persoonlijke groei. Momenteel is ze bezield lesgeefster bij o.a. Femma en gecertificeerd tot Selfcoaching trainer door Prana Training & Coaching.

naar boven
Cursus : Partnermassage: elkaar ontmoeten in aanraking Antwerpen
28 apr 2018, 10u-17u

Prijs:
Leden: 59 euro
Niet-leden: 64 euro
per persoon

Peter Benoitlaan 15, 2100 Deurne (De Verscholen Tuin)
Vooraf inschrijven

Meer info: www.dekleinebron.be

Deze workshop van een dag is een uitnodiging om samen met je partner tot rust te komen én nieuwe inspiratie op te doen. Kwaliteitstijd met elkaar doorbrengen; kiezen voor 'we-time'. Ervaren hoe heerlijk het is om met aandacht elkaar te leren masseren en vol verwondering en benieuwdheid je partner te (her)ontdekken. Zowel op lichamelijk als op emotioneel vlak verdiept de intimiteit tussen jou en je partner zich door een verborgen bron van sensuele gewaarwordingen aan te boren. De oorspronkelijke aantrekkingskracht tot elkaar bloeit weer op. Genieten van elkaar verfrist je relatie, zodat deze weer sprankelt als weleer.


Het programma bestaat uit het aanleren van deugddoende technieken uit de Holistische Massage, die tot een volledige ontspanning leiden. Rustige strijkingen, afgewisseld met diepere knedingen en fricties zijn een tedere weldaad voor lichaam en geest. Daarnaast leren we zijdezachte, vederlichte aanrakingen uit de Tao van Sensuele massage, die subtieler en op het energetisch niveau werkt en zich richt op het verbinden van hart- en buikenergie.

Met respect voor ieders grenzen wordt er direct op de huid gemasseerd. We leren welk deel van je hand je best gebruikt, welke druk, welk ritme, hoe je met aandacht voelt en hoe je ervoor zorgt dat ontvangen én geven fijn zijn.

Naast de technieken wordt het programma omlijst met momenten van stilte en beweging.

Dit geeft een extra verdieping aan het geven en ontvangen van een massage. Er wordt een sfeer gecreëerd van respect, voelen en mogen zijn wie je bent. Trakteer jezelf en je partner op deze heerlijke ervaring, jullie zijn van harte welkom op deze fijngevoelige ontdekkingstocht !

P.S. Het is ook prima om deel te nemen als gelegenheidskoppel.

Meebrengen: Gemakkelijke kledij, badjas, sokken, eventueel pantoffels, éénpersoonshoeslaken, twee grote badhanddoeken, zacht dekentje en je favoriete massage- olie, lunch.

Koffie, thee, water en koekjes zijn ter plaatse aanwezig.
 

Door Anieta Klingeleers

Anieta Klingeleers (°1958) begeleidt sinds 1995 groepen in massage, dans en lichaamswerk. Naast haar opleiding in Integratieve Massage, Lichaamswerk en Danstherapie, assisteerde ze drie jaar in een Rebalancing massagetraining.

Mensen inwijden in de kunst van het aanraken is één van haar grootste passies. Het leven daagde haar uit om het menselijke dilemma: verlangen naar en angst voor nabijheid/intimiteit te onderzoeken. Ze verdiepte zich in de voedende kwaliteit van liefdevolle aanraking. Aan den lijve ondervond ze de louterende werking van aandachtig aangeraakt te worden; ze leerde dat respectvol lichaamscontact je wezenlijk kan beroeren in de liefde voor jezelf, je zelfvertrouwen, je gevoel van eigenwaarde en je gevoel van er mogen zijn zoals je bent.
Geboeid door Tantra en Taoïsme, ontstond in 1998 de workshop Sensuele Massage voor Partners. Het werken met koppels is sindsdien haar favoriete bezigheid.


 

naar boven
Cursus : Ademworkshop: The missing link: Jouw adem! Antwerpen
05 mei 2018, 13u-16u30

Prijs:
Leden: 56 euro
Niet-leden: 62 euro

De Volkslust, Van Heybeeckstraat 26, 2170 Merksem
Vooraf inschrijven

Meer info: www.dekleinebron.be

In deze workshop gaan we aan de slag met onze adem die de Missing Link is om hoofd, buik en hart met elkaar te verbinden. Hierdoor komen we op een lijn en gaat het leven makkelijk. Deze manier van ademen is werkelijk levensveranderend. Je krijgt meer energie, wordt gezonder, voelt je blij en ontspannen en je bent in contact met je spirituele natuur. Voor mij is deze manier van ademen al 16 jaar dé basistechniek waar ik steeds op kan terugvallen en dat wil ik zo graag met jou delen! Doe mee en ervaar het zelf. Zowel beginners als ervaren ademers zijn welkom. Je krijgt een volledige professioneel begeleide ademsessie. Deze bestaat uit het zetten van een intentie, een actief deel en een ontspanningsfase. Hoe meer je je gegeven hebt in het actieve deel hoe bijzonderder de ontspanningsfase is. Jouw adem doet het werk. Niemand anders kan in jouw plaats ademen. Alle veranderingen die zich voordoen, doe jij zelf want als jij anders gaat ademen, sta jij anders in het leven en geef je je leven steeds meer vorm vanuit jouw hart, vanuit je diepste wezen!

Meebrengen: een matje mee om op te liggen, drie kussens maat hoofdkussen en een deken. 

Indien je mee wilt doen, schrijf snel in, het aantal deelnemers is beperkt.

Sara geeft ook een voordracht over dit en andere onderwerpen

Door Sara Busselen

Sara is een vrouw, gehuwd, moeder van drie dochters en life coach die zich in haar leven voornamelijk laat leiden door haar intuïtie. Daardoor ziet haar leven er niet doorsnee uit. Uit de moeilijkste situaties leerde ze het meest en ontdekte ze zichzelf, liefde en waarheid. Hoewel ze vele opleidingen volgde zoals Communicatie-managent, NLP, NEI, Senior Transformational Breath Trainer is het leven zelf haar grootste leraar. Het is haar passie om mensen te helpen compassie voor zichzelf te ontwikkelen en hen te ondersteunen bij ontdekken van zich-Zelf. Buiten de begeleiding van mensen in haar praktijk geeft ze workshops, cursussen en lachyoga. 

naar boven
Voordracht : Lachyoga uitleg en ervaringsavond Lier

16 mei 2018, 20u

Prijs:
Leden: 10 euro
Niet-leden: 11 euro


Inschrijven niet nodig

Meer info: www.dekleinebron.be

Lachen is heerlijk en ontspannend. Dat is het belangrijkste doel van lachyoga.
Als we lachen maken we endorfines of gelukshormoon aan en dat maakt dat we ons blij voelen en ontspannen, onafhankelijk van onze levensomstandigheden.
Kinderen lachen gemiddeld 20 keer meer dan volwassenen. Als we opgroeien leren we het dus af. Terwijl het zo goed is voor ons.

Lachyoga is een combinatie van lach- en ademoefeningen, bewegen en spel en een lachssessie bestaat uit een opwarming, de lachoefiningen en een heuse lachmeditatie.
We komen van een gespeelde lach naar een echte lach en het effect ervan voel je de dagen nadien!
Kom en ervaar het zelf.

Door Sara Busselen

Sara is een vrouw, gehuwd, moeder van drie dochters en life coach die zich in haar leven voornamelijk laat leiden door haar intuïtie. Daardoor ziet haar leven er niet doorsnee uit. Uit de moeilijkste situaties leerde ze het meest en ontdekte ze zichzelf, liefde en waarheid. Hoewel ze vele opleidingen volgde zoals Communicatie-managent, NLP, NEI, Senior Transformational Breath Trainer is het leven zelf haar grootste leraar. Het is haar passie om mensen te helpen compassie voor zichzelf te ontwikkelen en hen te ondersteunen bij ontdekken van zich-Zelf. Buiten de begeleiding van mensen in haar praktijk geeft ze workshops, cursussen en lachyoga. 

naar boven
Cursus : Familieopstellingen Antwerpen
19 mei 2018, 10u-17u

Prijs:
Leden: 73 euro
Niet-leden: 77 euro
per persoon

Peter Benoitlaan 15, 2100 Deurne (De Verscholen Tuin)
Vooraf inschrijven

Meer info: www.dekleinebron.be

Wanneer een familie-of systeemopstelling?
Je hebt het gevoel vast te zitten.
Je staat voor een keuzeprobleem.
Je wil zicht krijgen op een bepaald probleem of de oorzaak ervan.
Je wil inzicht krijgen in een bepaalde relatie.
Je zit niet goed in je vel.
Je hebt geen doel, geen richting.
Je wil van richting veranderen maar je weet niet hoe.
Je wil een relatie of een bepaalde fase in je leven afronden.
Je wil je passie kennen.
Je wil je verlangen volgen.
....

Een opstelling hoeft niet altijd over familie te gaan. Iedere andere relatie kan aan bod komen. Ook vragen rond werk, spiritualiteit en seksualiteit kunnen opgesteld worden.

Hoe ziet een familie-of systeemopstelling eruit?

Je stelt je vraag.
Via de keuze van elementen (bijv moeder of vader) worden representanten uit de groep gekozen. Deze worden in de ruimte opgesteld volgens jouw innerlijk beeld. Aan de hand van wat deze representanten voelen en ervaren in de opstelling, worden er onbewuste patronen en verstrikkingen zichtbaar. Vervolgens wordt er naar het opheffen van de verstrikking gewerkt.

Waarom een familie-of systeemopstelling?

Een opstelling brengt rust en ontspanning. Vaak is er een ontlading of een doorbraak.
Een opstelling geeft inzichten, waarmee je aan de slag kan.

Ben je niet zeker of jouw vraag opgesteld kan worden, neem gerust contact met ons op.

Voel je welkom!


Koffie, thee, water en koekjes zijn ter plaatse aanwezig. Lunch zelf meebrengen.

Door Petra Van Lent

Petra Van Lent is hsp coach en familieopsteller.
Ruim 13 jaar geleden ontdekte ze dat ze hooggevoelig is en sindsdien veranderde haar leven totaal.
Via de methode van familieopstellingen kwam ze in contact met haar kern, haar kracht en haar kwetsbaarheid. Na zelf 5 jaar intensief opstellingen gevolgd te hebben, startte ze in 2009 haar eigen praktijk in Damme. Sinds die tijd begeleidt Petra hsp’ers in het leren omgaan met hun hooggevoeligheid. Ook werkt Petra met koppels rond relaties en seksualiteit.
Petra is heel spiritueel en tegelijk is haar stijl erg direct en heel geaard.

naar boven
Cursus : Her-ken jezelf en de stappen die nu goed voor je zijn Antwerpen
08 jun 2018, 10u30-17u

Prijs:
Leden: 64 euro
Niet-leden: 69 euro


Vooraf inschrijven

Meer info: www.dekleinebron.be

In deze workshop gaan we onszelf en onze mogelijkheden en blokkades leren herkennen en zo ontdekken welke stappen nu zinvol zijn in ons leven, wat ons hierbij tegenhoudt en hoe we daar iets aan kunnen doen. Waar zitten onze eigen valkuilen en hoe kunnen we leren daar niet meer in te vallen. We gaan ook kijken wat onze sterke kanten zijn en hoe we die meer kunnen gebruiken. En wat we kunnen doen aan eventuele onvrede die we ervaren. Er wordt gewerkt met visualisatie, associatiekaarten, tekenen, psychologische oefeningetjes enz.
Je krijgt ook praktische tips en oefeningetjes die je thuis zelf kan toepassen om je (nog) beter in je vel te voelen.

Door Margot Dorren

Margot Dorren is reeds 25 jaar met zelfkennis, esoterie en de tarot bezig en geeft consulten, cursussen en workshops, vooral gericht op inzicht in jezelf en de situaties waarin je je bevindt om van daaruit het begrip te laten ontstaan wat je eraan kunt doen. Het is voor haar vooral belangrijk dat er op een wijze en verantwoorde manier met de tarot en esoterie in het algemeen wordt omgegaan. Ze is tevens oprichtster van de kleine bron vzw, lees meer op www.margotdorren.be

naar boven


ADVERTENTIE