U bent hierHome /DJ

DJ'sDJ Luckie Djinn

a Luckie Djinn : ...Allround Dj : van 1970 tot 2002 als "discobar Jack& Jill" voortdurend de baan op voor elk soort muzikaal event.
Maakte van zijn hobby zijn beroep door 21jaar lang zijn eigen platen/cd-shop te runnen. Dook tijdens een sabbatperiode in Wereldmuziek,
en ontdekte tegelijk als danser" the argentinian tango". Regelmatig dj in support van nationale en internationale artiesten.

Luc : muziek is de konstante in mijn leven. Ik beschouw mezelf als "lucky" omdat ik als een goede geest = a djinn, met dit krachtig middel bij mensen komen mag; om hen samen te brengen, hen te raken, en samen met hen een fijne avond door te brengen.
Ik speel zonder playlist, op het gevoel, volgens de energie van het publiek en het ogenblik. Daarbij komt mijn brede muziekinteresse goed van pas.


DJ Jan

Ik ben DJ Jan en ben al bijna 30 jaar actief als DJ.
Ik ben een "all around" DJ en kan me dus aanpassen aan alle soorten muziek en/of publiek.
Muziek draaien op de 29+ fuiven doe ik heel graag vanwege het zeer dankbare publiek; dat komt echt om te dansen!
Ik hoop jullie nog vaak te ontmoeten op een van de volgende 29+ fuiven !!!DJ Loop's World a Music

'Muziek is de kunst van de klanken' Dit onderwees juf Van De Goor me in de klas notenleer, 42 jaar geleden te Leuven. En tot op vandaag is dit de formule van het ticket dat ik op zak heb voor 'The neverending trip through the world of music'.
Er valt steeds nieuwe muziek te ontdekken, zonder daarbij de mooie muziek te vergeten die al eerder werd gemaakt. Er zal nooit iemand de beste muzikant of DJ zijn. Niemand zal ooit het beste muziekstuk schrijven, spelen of draaien en dus is alles mogelijk. Hierin ligt de drijvende kracht van het muziekmedium.
Kortom, mijn passie voor muziek en nieuwe ontdekkingen heeft me doorheen 20 jaar DJ-en geleid tot vandaag. Mixen doe ik met respect voor klanken en ritmes. Om de ritmes te interpreteren gebruik ik mijn kennis die ik opdeed gedurende negen jaar als drummer in diverse bands.
Kom luisteren, dansen, genieten, ontdekken. Ik vertel je een verhaal over muziek tijdens de dansavond. Een van de velen.

Jouw gids
DJ LoopDJ Disconnection

Ik ben DJ Harry en met Disconnection gestart op de TD's van de Antwerpse hogescholen in de 80's.
Sindsien heeft het DJ-virus me niet meer losgelaten. Na een mooie tijd in een aantal Antwerpse danscafe's toch gekozen om
met Disconnection terug de betere partymuziek te brengen.
Ga steeds op zoek naar een evenwichtige mix van dance, funk en wereldmuziek met wat kruidige salsa.
Join me on the next party !


ADVERTENTIE